Doorzoek de IJsselheem website:  

Polikliniek geriatrie

Ouderen kunnen te maken krijgen met verschillende klachten op lichamelijk, psychisch en/ of sociaal gebied die zich tegelijk uiten. Deze klachten kunnen het dagelijks leven indringend beïnvloeden. Om te onderzoeken waar deze klachten vandaan komen kunt u terecht bij de gespecialiseerde polikliniek geriatrie van IJsselheem. Een onderzoek op de polikliniek geriatrie is speciaal afgestemd op ouderen en heeft als doel u, uw naasten en uw huisarts te adviseren over de oorzaak en behandeling van uw klachten. Meestal zijn hiervoor verschillende onderzoeken noodzakelijk. In de polikliniek krijgt u op één dag alle onderzoeken, zodat u gewoonlijk maar één keer naar de polikliniek hoeft te komen.


Wanneer de onderzoeken zijn afgerond, bespreekt de algemeen geriater (een arts gespecialiseerd in ouderdomszorg) met u en uw naaste de uitslagen. Hiervoor komt u één keer terug op de polikliniek. Deze uitslagen samen met het advies wat hieruit voortvloeit, wordt naar uw huisarts verzonden zodat deze u weer verder kan helpen.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de polikliniek geriatrie te bereiken op 038 -3394470/ 71
Adres
Polikliniek geriatrie
Receptie Isala poliklinieken
Engelenbergplantsoen 7
8266 AB Kampen