Doorzoek de IJsselheem website:  

Zorg en dienstverlening

De zorg en dienstverlening wordt afgestemd op de persoonlijke situatie en de wensen van de cliŽnt. CliŽnten die hiervoor een speciale indicatie hebben, kunnen verpleeghuiszorg ontvangen.  Bovendien beschikt Maarlenhof over een eigen behandelcentrum voor fysiotherapie, ergotherapie en logopedie.


Maarlenhof beschikt over een bibliotheek, een kapsalon, een activiteitenruimte, een restaurant, een winkeltje, internetcafť en vele andere voorzieningen. Bovendien kunnen cliŽnten gebruik maken van de diensten van een pedicure. Maarlenhof organiseert tal van activiteiten, waaraan ook deelgenomen kan worden door cliŽnten van de aanleunwoningen en andere omwonenden.


Kwaliteit

IJsselheem stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zorg en dienstverlening. Periodiek wordt dat door een onafhankelijke instelling getoetst en in kaart gebracht. Maarlenhof scoort een rapportcijfer van 8,1.  Een overzicht van de uitkomsten van deze metingen (kwaliteitskaart) is terug te vinden op www.kiesbeter.nl onder verpleging en verzorging en/ of zorg aan huis. Op deze site zijn ook de rapporten van de inspectie en de cliŽntwaarderingsrapporten te raadplegen.

Wachtlijst

Een actueel overzicht van de wachtlijst vindt u hier.