Doorzoek de IJsselheem website:  

Opleidingen en stages

Woonzorgconcern IJsselheem ziet het opleiden van medewerkers als speerpunt binnen haar beleid. Door de ontwikkeling van onze medewerkers, ontwikkelt de organisatie zich ook. Tevens is opleiden een investering in de zorg in het algemeen.


Dit jaar (2014) zal IJsselheem niet van start gaan met de opleiding VIG/MMZ. Dit heeft te maken met de consequenties van het regeerakkoord. 


Bij- en nascholing

IJsselheem besteedt ook veel aandacht aan bij- en nascholing. Individuele scholing, groepscursussen, het volgen van symposia en dergelijke dragen bij tot verhoging van de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening.


Stages

Binnen IJsselheem vinden studenten van diverse opleidingen een stageplaats. De stages worden centraal gecoŲrdineerd door de praktijkopleiders van de afdeling Opleiding van IJsselheem. Dit gebeurt op aanvraag van het opleidingsinstituut. Individuele aanvragen van studenten worden in principe niet in behandeling genomen. 


Informatie

Voor informatie kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur telefonisch contact  opnemen met de afdeling Opleidingen op 038-3394288,  of via het mailadres opleidingen@ijsselheem.nl