Verzorging

U wilt graag zelfstandig blijven wonen, maar heeft wel zorg nodig? Dan is er altijd een verzorgingshuis van IJsselheem in de buurt.

Dag en nacht deskundige zorg

Bij IJsselheem werken professionals met passie voor hun vak. De kwaliteit van zorg staat voorop en wordt gewaarborgd door het werken met gekwalificeerde medewerkers. Betrokken mensen die weten in te spelen op de wensen en behoeften van de bewoner.
 

Binnen IJsselheem kan dag en nacht gebruik gemaakt worden van deskundige zorg. Hierover worden duidelijke afspraken gemaakt. De bewoner staat centraal en heeft zelf de regie. Wij bieden ondersteuning daar waar dat nodig is. Dat kan hulp zijn bij het huishouden, het aantrekken van steunkousen, het gebruik van medicijnen, douchen, maar ook bij verpleging na een ziekenhuisopname. Wij hebben alle zorg in huis.
 

Wonen in een zorgappartement betekent wonen in een omgeving waarin een team van professionals dag en nacht klaar staat om verpleging, verzorging en begeleiding te bieden daar waar nodig. De zorgappartementen zijn bestemd voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en beschikken over een zorgindicatie. Ook is er een aantal appartementen beschikbaar voor mensen met somatische problematiek.

Daarnaast is het mogelijk om te wonen in  een beschermde omgeving, mét de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten die een zorgcentrum biedt. Dat kan door een appartement te huren. U bent dan altijd verzekerd van deskundige hulp in de buurt.