De Hazelaar

De Hazelaar is een thuis voor haar bewoners en een gezellige plek om elkaar te ontmoeten. Het huis ligt aan het centrum van Hasselt en heeft een sterke band met het dorp.

Wonen in De Hazelaar

De Hazelaar bestaat uit een aantal zorgappartementen, telt vier woongroepen voor mensen met dementie en biedt zorg en ondersteuning aan mensen die beschermd wonen in de huurappartementen.

De bewoners noemen het omvangrijke activiteitenprogramma ‘de Vereniging’. Tal van vrijwilligers doen mee. Voor uw familie en vrienden staat de deur altijd open. Er is ook dagbesteding voor mensen uit de omgeving. Het is gezellig in De Hazelaar en we houden van lekker eten. Rekening houdend met ieders wensen en behoeftes maken we er een fijne tijd van.

De Hazelaar biedt verschillende vormen van wonen en biedt dagbesteding voor mensen uit de omgeving.

Zorgappartement

Een zorgappartement is een prettige plek om te wonen als zelfstandig wonen niet meer gaat. Het team van De Hazelaar staat dag en nacht voor u klaar voor verpleging, verzorging en begeleiding.

Kleinschalig wonen

Voor mensen met dementie biedt De Hazelaar kleinschalig wonen aan. U vormt dan een woongroep met een gemeenschappelijk huishouden, samen met zes of zeven andere bewoners en onder begeleiding van het team van De Hazelaar. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom om u te bezoeken of deel te nemen aan de activiteiten.

Huren

Als u nog wel zelfstandig kunt wonen dan kunt u een een appartement huren naast het complex van de Hazelaar. Deze appartementen worden verhuurd door Wetland Wonen. Wilt u zorg ontvangen in uw appartement? Dan kan dit via de wijkverpleging. Bewoners van de appartementen kunnen gebruik maken van de faciliteiten die De Hazelaar biedt.

Dagbesteding

Als u zelfstandig woont maar wel zorg nodig heeft, is het fijn om geestelijk en lichamelijk actief te blijven. De dagbesteding van De Hazelaar is een warme en veilige omgeving om andere mensen te ontmoeten. Met ons gevarieerde programma is er altijd iets te beleven.

Vrijwilligerswerk

Regelmatig zoeken wij nieuwe, enthousiaste vrijwilligers voor onze locaties. Die bewoners net iets meer aandacht geven dan zorgmedewerkers en familie. Een kop koffie drinken, een wandeling maken of een activiteit doen. Iets voor jou? Lees hier meer over vrijwilligerswerk in de ouderenzorg.

Meer informatie of contact

Heeft u vragen over een verhuizing naar een locatie van IJsselheem? Lees hier meer over Wonen bij IJsselheem. Wilt u meer weten over wonen in  De Hazelaar? Twijfelt u wat u moet doen?  Mail of bel ons gerust om even te overleggen:
info@ijsselheem.nl of 088-33 94400 (op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 18:00 uur).

De Hazelaar

  • Het Gasthuysland 300
  • 8061 KL Hasselt
  • Lekker eten
  • Vele activiteiten
  • Mooi wonen

Neem een kijkje binnen

Restaurant
Activiteitenruimte
Kamer
Kamer

De Hazelaar

  • Het Gasthuysland 300
  • 8061 KL Hasselt