Nieuws

Boekpresentatie Kamper verhalenkookboek

Geplaatst op 13 november 2019 om 09:57

Op 14 november is het zover! De presentatie van het unieke verhalenkookboek uit Kampen: ‘Verhalen om te smullen’.

Kookboeken zijn er volop, maar niet eerder verscheen een verhalenkookboek met herkenbare, aansprekende en ontroerende verhalen, gekoppeld aan unieke plekken in Kampen en aan traditionele en/of vergeten gerechten. Harm Jan Schingenga en Jeroen Veenman, koks van restaurant MaGreet, hebben de gerechten een moderne ‘bite’ gegeven.

Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan wethouder Irma van der Sloot. Uiteraard staan de verhalenvertellers Anna, Annemie, Geke, Henk, Henny, Jo, Paul & Marie, Piety, Rie en Rose-Marie (bewoners van Woonzorgcentrum Margaretha) tijdens deze feestelijke boekpresentatie in de spotlights. En… er is gelegenheid om door één van de verhalenvertellers een boek te laten signeren. Of door allemaal, dat kan natuurlijk ook!

Wil je erbij zijn?
Reserveer dan een exemplaar van dit unieke Kamper verhalenkookboek (t.w.v. € 15) via verhalenomtesmullen@gmail.com en ontvang een uitnodiging.

Wil je na de boekpresentatie één van de heerlijke gerechten uit dit verhalenkookboek proeven? Vermeld dit dan bij je boekreservering, dan zorgt Restaurant MaGreet dat er een tafeltje voor je klaar staat.

Tot ziens op donderdag 14 november!