Doneer voor de buurt beleeftuin van Maarlenhof

We maken een belevingstuin rondom Maarlenhof. De tuin wordt een speciale plek waar iedereen welkom is, jong en oud! Bewoners kunnen genieten van de tuin en samen met familie en (klein) kinderen de tuin ontdekken. De buurt, scholen en kinderdagverblijven kunnen ook gebruik maken van de tuin. Het is een ontmoetingsplek voor de hele buurt. De tuin ziet er in grote lijnen al mooi uit. Wat we nog missen zijn de beleeftoestellen. We hebben nog een laatste zetje nodig om alles te kunnen betalen. Ons doel is om €8425,- bij elkaar te krijgen voor de speelelementen in de tuin.

De belevingstuin is een speciaal ontworpen om mensen van alle leeftijden een positieve ervaring te bieden. Het bevat verschillende elementen zoals planten, geuren, texturen, geluiden en kleuren die de zintuigen prikkelen en interactie stimuleren. Je kunt er lekker rondlopen, genieten van de natuur en elkaar ontmoeten.
 
We hebben al wat hulp gekregen van verschillende mensen en organisaties, zoals IJsselheem, kinderopvang Ienieminie, de Provincie Overijssel en de gemeente Kampen. En de tuin ziet er in grote lijnen al mooi uit. Wat we nog missen zijn de beleeftoestellen. We hebben nog een laatste zetje nodig om alles te kunnen betalen. Ons doel is om €8425,- bij elkaar te krijgen om de speelelementen te bekostigen.
 
Wat gaan we aanschaffen?
• Muziekbal, draai aan de slinger en uit de muziekbal komen de mooiste liedjes.
• Boter, kaas en eieren, een reuze variant op het bekende spel.
• Voelwand, bestaande uit 4 panelen met elk een eigen materiaal. De speelfuncties van de wand zijn voelen, zintuigen, prikkelen en fantaseren!
• Xylofoon, een reuze muziekinstrument van natuurlijke materialen.
 
We kunnen alle hulp gebruiken, groot of klein! Als u geld kunt missen om ons te helpen, zou dat geweldig zijn. Maar ook als u onze actie deelt met uw vrienden of familie, helpt dat al enorm.
 
We geloven dat deze tuin iets heel moois gaat worden, waar de hele buurt van kan genieten. Wilt u ons helpen? 
 

Deel deze pagina