Geplaatst op 25 september 2023

Grote deelname IJsselheem aan Triathlon Zwolle

Bijna vijftig collega's van IJsselheem deden zaterdag 23 september mee aan de Triathlon van Zwolle, een grote vertegenwoordiging van onze organisatie bij dit sportieve evenement.

Deze editie van de triathlon in Zwolle kende meer dan achthonderd deelnemers. En dat er daarvan liefst 47 vanuit IJsselheem bij waren kon niemand ontgaan, overal doken de blauwe hoodies en t-shirts met 'Team IJsselheem' op. Ook de speaker van het evenement sprak meermaals zijn bewondering erover uit.
 
De Triathlon is een officiële wedstrijd vanuit de Nederlandse Triathlon Bond, maar de IJsselhemers ging het niet per se om de winst op één van de onderdelen. Er kon worden gestreden op de kwart, de achtste of de kwart triathlon in estafettevorm, waarbij drie leden van één team elk een onderdeel voor hun rekening nemen (1 km zwemmen - 40 km fietsen - 10 km hardlopen)
 
Met maar liefst twaalf teams stond IJsselheem aan de start van de Triathlon van Zwolle. Daarnaast volbrachten zes collega’s de achtste triathlon en voltooiden vier bikkels de kwart triathlon in hun eentje.
 
Het was een geslaagde dag, samen presteren zorgde voor plezier en goede sfeer en daarmee voor veel saamhorigheid.
 
‘Gezond IJsselheem’
Hoewel dit een initiatief was van collega’s onderling sluit het mooi aan op de aandacht die IJsselheem vraagt voor (en geeft aan) gezond werken. IJsselheem vindt het belangrijk dat medewerkers zich vitaal voelen en met plezier naar het werk gaan. Daarom zet IJsselheem zich in op het (blijven) onderhouden en/of versterken van de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers. Het is hierbij belangrijk om een goede balans te hebben tussen zorgen voor een ander en zorgen voor jezelf, tussen privé en werk en werkdruk en werkplezier. Met het meerjarenprogramma ‘Gezond werken’ willen ze de medewerkers hierbij ondersteunen.
 
Dat het deze week (25-29 september) de ‘Nationale Vitaliteitsweek is’, sluit hier mooi op aan. En wat IJsselheem betreft was de grootse deelname aan de triathlon een mooie start.

Deel deze pagina