Geplaatst op 19 mei 2022

IJsselheem organiseert fietsvierdaagse

In 2023 organiseert IJsselheem in samenwerking met o.a. Landstede mbo een fietsvierdaagse. Deelnemers dagen we daarin uit na te denken over hoe zij oud willen worden. Wat vind u belangrijk en hoe kunt u dat zo lang mogelijk blijven doen?

Onze collega's Helma van Woerkom - Hoogstrate en Vincent Peelen oefenen alvast voor de fietsvierdaagse die we volgend jaar organiseren in Kampen en omgeving.

Waarom organiseren we dit?

Veel mensen gaan pas nadenken over ouder zijn en wat daarbij komt kijken, als er al klachten of ernstige beperkingen zijn. Preventieve maatregelen nemen of u voorbereiden op het ouder worden is lang niet altijd vanzelfsprekend. Omdat zorg niet het enige antwoord is, willen we toekomstige ouderen in Kampen graag kennis laten maken met de mogelijkheden die er zijn. We organiseren daarom volgend jaar een fietsvierdaagse van, voor en door Kampenaren. Samen fietsen is leuk en gezellig, bewegen is gezond en onderweg kunnen de deelnemers bij verschillende stopplaatsen kennismaken met welzijnsmogelijkheden/-organisaties, gezonde voeding, andere beweegmogelijkheden, etc. in de gemeente Kampen.

Hou onze website in de gaten voor meer informatie over de fietsvierdaagse.

Deel deze pagina