Nieuws

Kwaliteitsjaarverslag 2017 online

Geplaatst op 15 juli 2018 om 15:55

Het kwaliteitsverslag 2017 van IJsselheem staat online. We hebben het samengevoegd met het jaarverslag met als motto: Er zit een verhaal in elk mens. Want dat geloven we bij IJsselheem. Luisteren naar die verhalen is belangrijk; het is het startpunt van goede zorg. En daar gaat het om dit kwaliteitsjaarverslag.

Aan het woord

Medewerkers, cliënten en familie vertellen in verschillende artikelen hun verhaal over hoe we samen werken aan het steeds verder verbeteren van de kwaliteit van zorg. Ook de voorzitters van de Centrale Cliëntenraad, Ondernemingsraad en Raad van Toezicht komen aan het woord. En dan gaat het bijvoorbeeld over het houvast dat het Zorgleefplan kan bieden, over echte aandacht en hoe belangrijk regie is op de besteding van je dag. Maar ook over veiligheid en hoe onze zorg wordt gewaardeerd.

Ontvangen?

Dit digitale document verschijnt tijdens de zomer ook op papier. Wilt u graag een exemplaar ontvangen? Mail dan uw adresgegevens naar: communicatie@ijsselheem.nl. U ontvangt dan naar verwachting in augustus het kwaliteitsjaarverslag thuis.