Nieuws

Open huis bij IJsselheem tijdens Week van Zorg en Welzijn

Geplaatst op 07 maart 2019 om 14:27

IJsselheem neemt deel aan de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Publiek wordt op maandag 11 maart hartelijk ontvangen op Burgwal 45 en op donderdag 14 maart in De Vijverhof (Vijverhof 19) in Kampen.

Activiteiten aan Burgwal 45

Op maandag 11 maart is tussen 14.00 uur en 20.00 uur van alles te beleven aan Burgwal 45. MEE, Present, IJsselheem en Welzijn Kampen bieden op 11 maart een gevarieerd programma aan voor jong en oud. Ingrediënten van het programma zijn onder meer: een rollator-/rolstoelcheck-up en wasstraat, gratis pannenkoeken, muziek, stoelyoga, rondleidingen en workshops. Ruim twee jaar geleden hebben IJsselheem (locatie Margaretha), Welzijn Kampen, MEE IJsseloevers, Stichting Present, Stadtoezicht en Algemeen Maatschappelijk Werk De Kern de krachten gebundeld om aan Burgwal 45 een laagdrempelige ontmoetingsplek te realiseren voor alle inwoners van Kampen. Inmiddels is Burgwal 45 uitgegroeid tot een mooi concept en weten steeds meer inwoners van Kampen deze ontmoetingsplek te vinden.

Informatiemarkt in De Vijverhof

De Vijverhof levert zorg op maat aan ouderen op een prachtige locatie vlakbij het groene hart van Kampen. Op donderdag 14 maart tussen 15.00 uur en 20.00 uur organiseert IJsselheem in samenwerking met Philadelphia op locatie De Vijverhof (Vijverhof 19) een informatiemarkt. Tijdens de markt is er de mogelijkheid om kennis te maken met het zorgaanbod, dagbesteding en activiteiten, fysiotherapie, Philadelphia wonen en dagbesteding en is er informatie voor vrijwilligers.

Voor wie op zoek is naar een (vakantie)baan bij IJsselheem: op de genoemde locaties wordt informatie gegeven over vakantiewerk en werken bij IJsselheem.