Nieuws

Tineke van der Velde, nieuwe manager revalidatie en behandeling

Geplaatst op 04 januari 2019 om 09:23

Even voorstellen

Per 10 december 2018 is Tineke van der Velde bij ons in dienst als manager revalidatie en behandeling. Zij maakt sindsdien deel uit van het managementteam van Woonzorgconcern IJsselheem. Wij heten haar van harte welkom!

Tineke:
“Voor mijn studie aan de Hogere Hotelschool studeerde ik af: voor het (toenmalige) Sophia Ziekenhuis in Zwolle ontwikkelde ik een kwaliteitssysteem voor de voedingsverzorging. Toch ging ik niet in de zorg aan de slag. Na een aantal jaren in de verzekeringswereld, kwam ik bij de Publieke Omroep terecht. Daar heb ik 18 jaar met veel plezier en toewijding gewerkt, waarvan de laatste jaren in management en directie. Maar het werd de hoogste tijd om terug te keren naar de sector waar mijn hart altijd heeft gelegen: de zorg.”

Tineke ziet er naar uit om collega’s, vrijwilligers en samenwerkingspartners te ontmoeten. De komende weken staan daarom in het teken van kennismaking. Daarnaast zal zij in de nodige externe overleggen IJsselheem al vertegenwoordigen. 
Niet alle kennismakingen passen in de eerste werkweken, we kiezen eerst voor binnen en daarna voor buiten de organisatie, maar binnenkort zullen we een een nadere kennismaking met u en Tineke gaan plannen.

Karin (K.M.) Leferink
Raad van Bestuur