Revalideren

IJsselheem biedt revalidatie in Zwolle en in Kampen. In Zwolle is het Revalidatiecentrum IJsselheem gevestigd op afdeling V2.6 in Isala en in Kampen bevindt het Revalidatiecentrum IJsselheem zich op afdeling Nieuwe Markt in locatie Myosotis.

Revalidatie is bedoeld voor mensen die na een ziekenhuisopname herstellen, revalideren en trainen om weer naar huis te kunnen. Dit kan zijn na bijvoorbeeld een hersenbloeding, longziekte, amputatie, gebroken heup of achteruitgang van conditie. Revalidatiecentrum IJsselheem is gespecialiseerd in revalidatie van ouderen, maar ook jongere mensen kunnen voor hun revalidatie terecht. Revalideren doet u niet alleen. U bepaalt uw persoonlijke revalidatiedoel in samenspraak met uw behandelaars. Uw revalidatie is een fijnzinnig samenspel tussen u als revalidant en het team van therapeuten en artsen, verpleegkundigen en verzorgenden. Ook uw naasten, medewerkers en vrijwilligers op de revalidatieafdeling kunnen erbij betrokken worden.

Oncologische revalidatie en palliatieve zorg worden ook op beide locaties aangeboden. IJsselheem kent een lange ervaring met deze zorg, voorheen in Zwolle op onze afdeling Celepoort. Informatie hierover kunt u vinden bij het onderwerp Zorg in de laatste levensfase.

Revalideren in Kampen en Zwolle
Revalideren bij IJsselheem kan op locaties in Kampen en in Zwolle.  
Contact