Wonen met zorg dichtbij

Wilt u wonen met zorg dichtbij? Dat kan. Bij verschillende locaties kunt u zelfstandig wonen in een beschermde woonomgeving. Wanneer u hulp en ondersteuning nodig heeft, dan is onze zorg dichtbij en zijn voorzieningen binnen handbereik. Er zijn twee mogelijkheden: u huurt een eigen appartement en neemt indien nodig zorg af of u huurt geheel verzorgd.

Als u een eigen appartement of aanleunwoning huurt, kunt u dat naar uw eigen smaak inrichten. U woont helemaal zelfstandig en bepaalt uw eigen dagindeling. Wij kunnen u helpen om zelfstandig te kunnen blijven wonen. En mocht uw gezondheid het even af laten weten, dan is het een prettige gedachte dat u gebruik kunt maken van de ondersteuning en zorg van onze medewerkers.

 

Op twee locaties in Kampen kunt u geheel verzorgd huren, namelijk in de Vijverhof en in Margaretha. Dat bekent dat u een appartement huurt inclusief de warme maaltijd en andere gemakken in het verplichte dienstenarrangement zijn opgenomen. Ook hier geldt dat als uw gezondheid het even af laat weten, u gebruik kunt maken van de ondersteuning en zorg van onze medewerkers.

Heem in de buurt

Onze locaties zijn een heem in de buurt. De faciliteiten locatie zijn namelijk niet alleen toegankelijk voor de bewoners van de locatie, maar ook voor ouderen uit de wijk. De levendigheid die  daarmee ontstaat, maken onze locaties fijne plekken om samen te komen en elkaar te ontmoeten.