Kan ik goed parkeren bij de locaties van IJsselheem?

In Kampen en IJsselmuiden kunt u meestal vlak bij de locaties parkeren.

In de omgeving van Margaretha, in de binnenstad van Kampen, geldt betaald parkeren.

Myosotis heeft een eigen parkeerterrein. Als dat vol is, kunt u achter en aan de zijkant van het gebouw parkeren.

Als u bij een van onze locaties in Zwolle wilt parkeren, hebt u te maken met betaald parkeren. Alleen bij locatie Werkeren hoeft u niet te betalen voor parkeren. Hier is voor de locatie parkeerruimte en anders kunt u onder het winkelcentrum in de parkeergarage terecht.

Revalidatiecentrum Zwolle bevindt zich in de Isala klinieken en u parkeert daar (betaald) op het parkeerterrein.

Voor locaties de Nieuwe Haven en Theodora Vos de Wael kunt u het beste bij de IJsselhallen (betaald) parkeren. Voor de locaties Anna Heerkens en Wilhelmina kunt u in de omgeving betaald parkeren.

Bij de locaties in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis kunt u onbetaald parkeren, hetzij op het terrein, hetzij in de directe omgeving.

Bij de locaties in Hattem en Heerde kunt u gratis parkeren.

Bij Heerde- Brinkhoven is 1 terrein voor parkeren. Bij Brinkstate is een privé gedeelte gereserveerd voor de huurders. Dit gedeelte is niet bedoeld voor vrij parkeren. De parkeerplekken in de directe omgeving zijn gratis. 

Bij Hattem- Bongerd is het gratis parkeren maar er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen. Het kan zijn dat het terrein vol is en u buiten het terrein een parkeerplek moet zoeken. De parkeerplekken in de directe omgeving zijn gratis. 

Voldoet dit antwoord aan de verwachtingen?