Personenalarmering

U wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen woonomgeving blijven wonen. Toch maakt u zich af en toe zorgen over wat er gebeurt als u thuis iets onverwachts overkomt.

Met de personenalarmering van IJsselheem is er altijd professionele hulp in de buurt wanneer u iets onverwachts overkomt in huis. Met één druk op de knop heeft u contact met een medewerker. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u in geval van nood te helpen. Een geruststellend gevoel voor uzelf, maar ook voor familie, vrienden en buren.

Hoe werkt personenalarmering

Op uw telefoonlijn wordt een zogenoemd personenalarmeringsapparaat aangesloten. Dit apparaat is voorzien van een luidspreker en een microfoon. Zelf draagt u een zender bij u. U drukt deze in geval van nood in, waardoor het alarmeringsapparaat wordt ingeschakeld. Via de luidspreker van het apparaat heeft u vervolgens direct contact met een medewerker. Daarvoor is het niet nodig om de telefoon op te nemen. De medewerker beoordeelt uw situatie en schakelt direct passende hulp in.

Voor het rechtstreeks aanvragen van personenalarmering kunt u onderstaand formulier downloaden, printen, invullen en opsturen.

 

Wat kost personenalarmering?

Bent u benieuwd wat personenalarmering u gaat kosten? Een indicatie van de kosten krijgt u in onderstaande documenten.