Aankondiging fietsvierdaagse 22 t/m 25 mei georganiseerd door IJsselheem

Fietsvierdaagse

Fietsvierdaagse Kampen – Gezellig, actief en informatief!

Van 22 t/m 25 mei 2023 is de Fietsvierdaagse van Kampen! Samen vier dagen fietsen en onderweg genieten van de mooie natuur. Ook vind je op de routes een beleefpunt waar elke dag een onderwerp centraal staat. Je krijgt er informatie en demonstraties over: bewegen (22 mei), gezonde voeding (23 mei), activiteiten (24 mei) en (zorg)technologie (25 mei). De start is elke dag tussen 17.00-19.00 uur. De vierdaagse is van, voor en door iedereen in en uit de omgeving van Kampen.

Vooral het genieten van het fietsen en de omgeving staat voorop. De route zal langs de mooiste plekken in en rondom Kampen gaan. Deelnemers zijn actief bezig en kunnen elkaar ontmoeten. We starten in kleine groepen, dus geen gedrang. Op het aanmeldformulier kunt u kiezen uit vier tijdvakken waarin u zou willen starten. 

De fietsvierdaagse wordt onder andere georganiseerd door Landstede en IJsselheem. IJsselheem wil mensen preventief voorbereiden op het ouder worden. Zorg is daarbij natuurlijk maar één van de antwoorden. Daarom wil IJsselheem mensen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met andere mogelijkheden tijdens de fietsvierdaagse.

Kosten bedragen 5 euro voor vier dagen. Je kunt op de eerste dag contant of via pin betalen.

De startlocatie is elke dag bij het gemeentehuis in Kampen, Burgemeester Berghuisplein 1. 

 

Tussen 24 april en 15 mei zijn er ook inschrijfformulieren bij de recepties van onze locaties Myosotis en de Amandelboom verkrijgbaar.

Voor mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen hebben we een aantal duofietsen beschikbaar. Dus heb jij iemand waarmee je samen wilt fietsen, neem dan even contact op via fietsvierdaagse@ijsselheem.nl dan kijken we of dit voor jou geschikt zou kunnen zijn.

Deel deze pagina