Verzorgende in gesprek met naasten en client

Melmerhof

Mensen die in de laatste fase van hun leven zijn, kunnen, als het thuis niet meer gaat, terecht bij De Melmerhof in Kampen. We zijn gespecialiseerd in hospicezorg en hebben een aantal appartementen hiervoor ingericht.

Binnen De Melmerhof hebben we twee moderne appartementen met een eigen douche/toilet en ruimte voor uw familie of naasten om zich terug te trekken of te blijven slapen. U en uw naasten kunnen een eigen 'touch' geven aan het appartement. Daarnaast zijn er nog twee ruimtes die we kunnen inzetten voor hospicezorg.

Ons team is gespecialiseerd in de zorg in de laatste levensfase. De specialist ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor de medische zorg. Hij is gespecialiseerd in palliatieve zorg. In nauw overleg met u en uw naasten bieden wij ook maatschappelijke en geestelijke zorg, net waar uw behoefte ligt.

Deze vorm van zorg valt binnen het basispakket van uw zorgverzekeraar.

De Melmerhof is gevestigd op de revalidatieafdeling van Myosotis. Wilt u meer informatie over onze palliatieve zorg? Bekijk dan ook onze folder.

Bekijk hier de 360 graden beelden van de appartementen

  • Icoon Persoonlijke aandacht
    Persoonlijke aandacht
  • Icoon Gespecialiseerde zorg
    Gespecialiseerde zorg
  • Icoon Hospicezorg dichtbij
    Hospicezorg dichtbij

Meer informatie of contact?

 

Wilt u meer weten over De Melmerhof? Twijfelt u wat u moet doen? Mail of bel ons gerust om even te overleggen: info@ijsselheem.nl of 038 - 339 4400 (op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 18:00 uur).

Aanmelden voor zorg op de Melmerhof loopt via de huisarts, of het ziekenhuis waar u verblijft.

Neem een kijkje binnen

Melmerhof