Anna Heerkens

Anna Heerkens is een fijne plek voor mensen met dementie om te wonen, als dat thuis niet meer gaat. En toch zoveel mogelijk uw leven te leiden zoals u dat wilt. We leren u graag beter kennen en uw familie en vrienden zijn altijd welkom.

Wonen in Anna Heerkens

Anna Heerkens is een huis waar mensen met dementie wonen. Hun leven staat centraal, in een prettige omgeving waar onze medewerkers ondersteuning bieden. Zo kunt u zoveel mogelijk leven zoals u dat gewend bent en samen met ons bepalen hoe het gaat. Als u dat fijn vindt, helpt u mee in het huishouden en bij het koken. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom. Er zijn allerlei activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Maar Anna Heerkens heeft ook tal van plekjes waar u zich even kunt terugtrekken voor wat rust of een gesprek.

Voor de leden van ons team staat de dagelijkse zorg en ondersteuning geheel in het teken van het welzijn van de bewoners. Want welbevinden en leefplezier, daar draait het allemaal om. Dat betekent dat we rekening houden met ieders karakter en voorkeuren. Zo zijn er plekjes om samen te zijn, of juist even lekker alleen. En maken we boodschappenlijstjes om te eten waar we zin in hebben of zorgen we dat een bewoner naar zijn of haar eigen muziek kan luisteren. Ieder zijn of haar eigen geluksmomenten.

Woonruimte

U heeft een eigen zit/slaapkamer, die u met uw eigen meubels en naar uw eigen smaak kunt inrichten. Ook de gemeenschappelijke woonkamer is gezellig ingericht. De woonkamer en keuken vormen een fijne plek om elkaar te ontmoeten en als het lekker weer is, kunt u ook naar de balkons of de tuin.

Uitjes en activiteiten

Bij Anna Heerkens gaan we er graag op uit met iedere bewoner die daar zin in heeft. Dat kan een zomers wandelingetje naar de ijscokar zijn, maar er staan ook andere uitjes op ons lijstje. Zo doen we elk jaar mee aan het ochtendprogramma van het Bevrijdingsfestival of maken we een uitje naar de Orchideeënhoeve. Met onze vrijwilligers verzinnen we steeds weer nieuwe dingen om te doen.

Vrijwilligerswerk

Regelmatig zoeken wij nieuwe, enthousiaste vrijwilligers voor onze locaties die extra aandacht geven. Een kop koffie drinken, een wandeling maken of een activiteit doen. Iets voor jou? Lees hier meer over vrijwilligerswerk in de ouderenzorg.

Elkaar goed leren kennen

We willen u goed leren kennen en luisteren graag naar uw verhalen: wie u bent, wat u leuk vindt om te doen, van welke muziek u houdt... Zo ontstaat er een mooie band met de medewerkers, bewoners, familie en vrijwilligers in Anna Heerkens.

Meer informatie of contact

Heeft u vragen over een verhuizing naar een locatie van IJsselheem? Lees hier meer over Wonen bij IJsselheem. Wilt u meer weten over wonen in Anna Heerkens? Twijfelt u wat u moet doen?  Mail of bel ons gerust om even te overleggen:
info@ijsselheem.nl of 088-33 94400 (op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 18:00 uur).

  • Persoonlijke aandacht
  • Veilige woonomgeving
  • Vele activiteiten

Neem een kijkje binnen