Wens in vervulling laten gaan? De Wensenbank helpt wensen te vervullen

Wensenbank

De wensenbank vervult wensen van bewoners van IJsselheem met hulp van familie, naasten, vrijwilligers en medewerkers van IJsselheem.

Heeft uw moeder al heel lang de wens om nog een keer naar zee te gaan of wil uw man  graag dat ene museum bezoeken of misschien wel op een groot kerkorgel spelen? Veel ouderen hebben een wens die ze moeilijk alleen kunnen vervullen. Vaak zijn het kleine wensen met een grote impact.

Hoe werkt de wensenbank?

We koppelen de wens van een bewoner aan iemand die kan helpen om de wens te vervullen. Persoonlijke wensen kunnen worden opgegeven door de bewoner, naasten, familie of door een medewerker. Samen met een medewerker van de wensenbank gaat u kijken hoe, met welke hulp en begeleiding de wens vervuld kan worden en samen bepaalt u hiervoor de kosten.

Indienen van een wens

Heeft uw familielid een wens,  vul de wensenkaart in (verkrijgbaar bij de receptie van jouw locatie). Geef duidelijk aan wanneer, hoe, met welke begeleiding je de wens uitgevoerd wilt hebben en wat de te verwachten kosten zijn. Doe nog geen toezeggingen over de wens naar de wenser of anderen. Eerst moet duidelijk worden of de wens te vervullen is.

Vragen?

Heb je een vraag stuur dan een e-mail naar: wensenbank@ijsselheem.nl

 

 

 

updatestatus: juli 2023

Voldoet dit antwoord aan de verwachtingen?