Geplaatst op 29 oktober 2020

Plan uw bezoek online

IJsselheem heeft een online boekingsmodule waarmee bezoek vooraf een afspraak maakt voor bezoek aan onze locaties. Vooraf een afspraak maken is verplicht.

U vindt de online boekingsmodule op onze website (in het hoofdmenu), of ga direct naar ijsselheem.planuwbezoek.nl

Wijzigingen in de online boekingsmodule 
Om richtlijnen goed te kunnen blijven volgen en om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van een afspraak, worden er binnenkort twee aanpassingen gedaan in de online boekingstool: 

1. Kamernummer doorgeven 
Het veld waar u voorheen de naam uw naaste invulde, wordt aangepast naar het kamernummer van uw naaste. Zo voorkomen we dat er dubbele afspraken worden geregistreerd en houden we een duidelijk overzicht op het aantal bezoekers op onze locaties. 

Weet u niet welk kamernummer uw naaste heeft? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum (088 339 44 00 / info@ijsselheem.nl) of met de receptie van de locatie waar uw naaste woont of verblijft. 

2. Afspraak maken voor dezelfde dag 
U kunt vanaf 2 november bezoek inplannen voor dezelfde dag, mits er nog plekken beschikbaar zijn op de locatie. Hiermee vervalt de regel om bezoek 24 uur van tevoren in te plannen. Wij attenderen u erop dat het kan zijn dat er al bezoek is ingepland bij uw naaste, of dat er geen plek meer is voor afspraken op de betreffende afdeling of locatie. Dan zult u uw afspraak niet kunnen voltooien via de boekingsmodule. Wij adviseren u dus nog steeds om uw afspraak tijdig in te plannen. 

Heeft u vragen over het inplannen van uw bezoek? Neem dan contact met ons op. 

Deel deze pagina

Meer nieuws: