Geplaatst op 10 juli 2020

Informatie voor samenwerkingspartners: draaiboek testfaciliteit

Medewerkers en stagiaires van woonzorgconcern IJsselheem kunnen voor een Covid test terecht bij een eigen testfaciliteit in Kampen. IJsselheem deelt graag haar ervaringen.

De testfaciliteit is een initiatief van IJsselheem en is tot stand gekomen in samenwerking met Isala en de GGD. Met de testfaciliteit neemt IJsselheem haar verantwoordelijkheid als werkgever in de regio (IJsselheem is actief in Zwolle, Kampen en Zwartewaterland). De toegankelijkheid van testen is met deze testfaciliteit in eigen hand. Door een snellere doorstroom (van testen tot uitslag) kunnen medewerkers snel weer aan het werk, of kan er, indien nodig, direct gestart worden met bron- en contactonderzoek. 

Draaiboek beschikbaar 

Karin Leferink: ‘IJsselheem deelt graag haar ervaringen met andere organisaties. Het organiseren van iets ogenschijnlijk simpels vraagt in de praktijk veel concrete afstemming. Het is fijn daar een bijdrage aan te kunnen leveren en dit met anderen te delen, bijvoorbeeld in de vorm van een draaiboek en ervaringen. ‘Samen tegen corona’ is, zeker ook in dit opzicht, de hoofdgedachte.' 

Heeft u interesse in het draaiboek van IJsselheem? U kunt het draaiboek hieronder downloaden. 

Draaiboek testfaciliteit IJsselheem 

Let op: Dit draaiboek is door IJsselheem opgesteld ten tijde van de uitbraak van Covid-19. Het draaiboek is eigendom van IJsselheem. IJsselheem deelt dit draaiboek graag met anderen, maar benadrukt dat de inhoud specifiek van toepassing is op de situatie van IJsselheem. IJsselheem kan derhalve niet aansprakelijk gesteld worden voor de toepassing van het draaiboek elders. 

Heeft u vragen over dit draaiboek? Stuur dan een e-mail naar Joanne Kroes, j.e.kroes@ijsselheem.nl

Deel deze pagina