Geplaatst op 06 juni 2020

Kwaliteitsjaarverslag 2019

Het Kwaliteitsjaarverslag van IJsselheem over 2019 is gereed. Lees hier wat Karin Leferink, Raad van Bestuur, daar in haar voorwoord over zegt:

‘Met gepaste trots presenteer ik het jaarverslag over 2019. Die trots zit ‘m erin dat er over 2019 veel mooie ontwikkelingen te melden zijn. Of het nou gaat om grote zaken zoals het herinrichten van de Pijler Wonen, het bezoek van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), de ontwikkelingen rondom Kwaliteit Voeden & Volgen, of om zaken zoals een koor voor mensen met dementie of de extra aandacht voor de rol van vrijwilligers binnen IJsselheem; het zijn stuk voor stuk ontwikkelingen die de aandacht verdienen”.  

“En naast alle mooie stappen die we zetten zijn er ook altijd verbeterpunten. Als IJsselheem laten we ons er graag op voorstaan dat we een lerende organisatie zijn. Waar willen we de komende tijd meer nadruk op leggen? Wat kan er beter? Welke processen vragen om bijsturing? Dit soort vragen gaan we niet uit de weg, zoals u ook in dit verslag zult lezen”.  

Ik wens u veel leesplezier

Deel deze pagina

Meer nieuws: