Geplaatst op 16 april 2021

Het is gelukt: in zes weken werd €25.500 verzameld voor drie labyrintfietsen

Inmiddels staat op elke afdeling in Myosotis al een nieuwe labyrintfiets, waar veelvuldig op wordt gefietst. Hoe is dat mogelijk?

Nou, de activiteitenbegeleiders maakten een plan. Bewoners, hun familie, vrijwilligers, medewerkers en vrienden stroopten hun broekspijpen op en gingen aan de slag. Er werden kilometers gefietst, familie, bedrijven en pers werd benaderd, cadeaus gemaakt én verkocht en heel veel mensen werden warm gemaakt voor de fietschallenge.
En dit is een resultaat; zie de prachtige foto in Myosotis. Een bewoonster op de fiets, vier dames die meekijken en commentaar leveren. Heerlijk, toch?

Via deze weg willen we iedereen bedanken. Het zijn teveel personen, bedrijven, kerken en stichtingen om individueel te benoemen. De kans dat we iemand vergeten is te groot. Wat een bedrag. Wat een resultaat. Drie nieuwe labyrintfietsen, mede mogelijk gemaakt door jullie goedhartigheid. Dank jullie wel.

Lees ook:


Vooruit, nog één foto dan. In elke woning kreeg een bewoner een beker voor de meest gefietste kilometers, in Koornmarkt is dat de heer Knol. Hij fietste iedere dag zeker wel drie kwartier. Het liefst door Valkenburg, daar ging hij vroeger vaak op vakantie.

Ja, de fietschallenge zorgde voor vertier tot het moment dat het volledige bedrag bij elkaar gefietst was. En nu nog steeds.

Een laatste maal dank aan iedereen die hieraan bijdroeg!

Meer weten over de fietschallenge?
Een bijzondere dank aan de Vrienden van IJsselheem, die zowel hun bankrekingnummer als een bedrag beschikbaar stelden. Doneren kan nog steeds. Het geld dat extra binnenkomt wordt besteed aan initiatieven zoals deze.

Lees hier meer over de Vrienden van IJsselheem

Vragen over de fietschallenge?
Bel 038 – 3394493 en vraag naar Désiré. Zij, of haar team, kan ongetwijfeld antwoord geven.

Deel deze pagina