Geplaatst op 29 juni 2020

Een nieuwe website voor IJsselheem

De nieuwe website van IJsselheem is live. En aangezien u op dit moment ons bericht op de website hierover leest, heeft u de eerste indruk al gehad!

Onze nieuwe website helpt bij het beantwoorden van zorg- en ondersteuningsvragen die u in uw leven of het leven van uw naaste tegenkomt. Want ieder mens leeft zijn eigen leven, met de mensen die hem dierbaar zijn. Maar soms gebeurt er iets in het leven waardoor u hulp nodig heeft. IJsselheem biedt zorg, een veilige omgeving en revalideren met oog voor uw persoonlijke verhaal.

Wat vindt u zoal op onze website? 

Op onze nieuwe website vertellen we wie we zijn en waar u en de mensen om u heen op kunnen rekenen bij IJsselheem. Dat doen we bijvoorbeeld door verhalen van cliënten en medewerkers te delen. Tegelijkertijd willen we u een gevoel geven bij IJsselheem. Zo hebben we van onze woonlocaties en revalidatiecentra prachtige foto’s en zogenoemde ‘360 graden views’ (u kijkt helemaal rond in een ruimte) gemaakt van kamers, appartementen, restaurants, huiskamers en meer.

U kunt op onze website lezen over allerlei thema’s waarin IJsselheem van betekenis kan zijn. Denk aan wijkverpleging, zorg bij dementie, zorg in de laatste levensfase, mantelzorgondersteuning, geestelijke verzorging of dagbesteding. Maar bijvoorbeeld ook fysiotherapie, logopedie of ondersteuning van onze psychologen.

Werken bij IJsselheem  

Ook de Werken bij IJsselheem site is vernieuwd. Met informatie over werken en (blijven) leren bij IJsselheem en natuurlijk een actueel vacature-overzicht. Onze medewerkers vertellen waarom zij voor IJsselheem kiezen en hoe het is om bij ons te werken. Interessante vacature gezien? Reageer vandaag nog of tip iemand anders door de vacature te delen. Altijd als eerste op de hoogte van onze vacatures? Stel dan een vacature alert in.

Neem een kijkje 

We kunnen van alles vertellen over de nieuwe website, maar kijk vooral zelf eens rond. Wilt u naar aanleiding van uw websitebezoek meer informatie? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum.

Deel deze pagina

Meer nieuws: